2008 abril 21 | offmàgia

Aquí dins…

Off Màgia al Teatreneu

“Si creus en els somnis, ells es crearan…”, sí… ho penso. És la frase que encapçala el web de l’Albert Espinosa, i la seva filosofia vital,… ho vaig comentar aquí fa unes setmanes…

Estic molt feliç de poder dir des d’aquí, que un dels meus somnis s’està complint en aquests moments… poder actuar regularment en un teatre… i quin teatre!!!!!
A partir del dia 3 de Maig presentaré l’espectacle al Teatreneu (c/. Terol nº 26, BCN). Cada setmana, cada dissabte per la tarda, a les 18h30. Integrat dins les representacions de El Club de la Màgia.

I des de la il·lusió, que tinc aquí dins i que està fent que leviti(clar…, sóc mag) des que ho sé… Vull, primer que tot, donar les gràcies, a tota la gent que m’ha donat suport alguna vegada, tots els que m’heu ajudat, seguit, aconsellat, aplaudit, els que llegiu aquest diari habitualment, els que teniu ganes de veure’m…, a tots, moltes gràcies…

Ja sé que sona a tòpic però ho penso sincerament, de veritat, sense tots vosaltres, seria impossible que aquesta nova etapa comencés i per tant us tinc present, us tinc aquí dins, i perquè no dir-ho, tinc moltes ganes que em vingueu a veure i saludar-vos… D’alguna manera serà com un regal cap a vosaltres, per tots aquests anys de jocs, pels vells temps i pel futur que ja és aquí.

Cada setmana al Teatreneu: Off Màgia… l’espectacle.
Seguiré informant…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

read more