2008 octubre 26 | offmàgia

Muntanya Russa

Muntanya Russa

… o bé: El procés creatiu (2)

M’he passat tota la setmana acabant de muntar un número, una escena màgica (sí, aquell número del post que comentava aquí, fa unes setmanes:  llegeix aquí ).

Cada vegada tinc més clar que la creació és una de les coses més fantàstiques del món i que em donen més satisfaccions, però a la vegada és molt esgotador mentalment…, perquè ?

Doncs per què, en el moment en que penses que ja ho tens, et deprimeixes i veus que no, i quan no hi veus sortida, te n’adones que hi ha un caminet que ahir no veies i que pots seguir-lo.
També passa, que ho tens tot al cap, i qualsevol canvi, primer el fas dins de la teva ment, i és allí on neix, i on té sentit. Després, fer-lo real esdevé molt senzill si està primer al teu cap.

A vegades penses que tot plegat no té sentit i que no saps perquè persegueixes aquesta utopia i que perquè has de dedicar-hi tant de temps ? Però és en aquell precís moment, en que tornes a animar-te, que veus que el que t’agrada és donar espectacle, entreteniment de veritat i que la única forma és treballar dur, i… que carai!, perquè és com t’ho passes més bé, complicant-te la vida… no saps fer-ho de cap altra manera, t’ha funcionat i llavors, tot és felicitat. Segurament, per altra banda, si no arribessis tant avall a vegades, si no hi hagués moments foscos, no estaries tant feliç quan veus la llum.

És com una muntanya russa… (a que no esperàveu aquesta frase? jeje)
I això que no m’agraden les muntanyes russes !!!
Aquestes paraules, les he escrit en quatre papers a la tauleta de nit, a les 0h32, d’un dimecres on he tornat a animar-me, m’ha arribat directament al cap i ho he hagut d’escriure ràpid, perquè no se m’oblidi… i avui ho transcric aquí, per vosaltres…

Després d’escriure això, dimecres, en una llibreteta de la tauleta de nit…, dijous vaig tornar a tenir un moment baix, a no veure-ho clar…, i divendres em vaig tornar a animar, vaig trobar una solució que encara no m’havia passat pel cap… 
Aquesta nit, un nou número màgic ha nascut… és molt emocionant per mi,… deixeu-me gaudir d’aquest moment únic i irrepetible…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

read more