2014 novembre 03 | offmàgia

Demà torna a començar la temporada del “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

Nova temporada del “Realitat o Ficció ?”

Demà torna a començar el “Realitat o Ficció ?”, el programa de ràdio d’il·lusionisme del Mag Gerard que s’emet a Tarragona Ràdio.

Un espai radiofònic màgic…

Demà a primera hora, publicaré un article on faré un avenç del què parlarà el Mag Gerard, demà dimarts dia 4 de Novembre, a les 12h45 al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

El programa de demà… Televisiu i Teatre Màgic…

A la secció d’Història de la Màgia, el Mag Gerard ens parlarà d’un mag que ha revolucionat els programes de màgia de la televisió a Catalunya… Sabeu de qui es tracta ?

Com cada mes, l’article que publicaré demà, contindrà detallada informació sobre aquesta estrella de la màgia…

A la secció de recomanacions màgiques, el Mag Gerard ens parlarà de la nova edició del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja!!! El Festival arriba a la vuitena edició aquest any i omplirà de màgia teatral Tarragona i La Canonja, durant el mes de Novembre.

Fins demà… Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard en el seu programa de ràdio.

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more