2015 octubre 20 | offmàgia

Demà “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

Torna un espai radiofònic màgic…

Torna a començar la nova temporada del “Realitat o Ficció ?”. Demà a primera hora publicaré un article on faré un avanç del què parlarà el Mag Gerard, demà dimarts dia 21 d’Octubre, a les 13h00 al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

Al programa de demà…

A la secció d’Història de la Màgia, el Mag Gerard ens parlarà d’un il·lusionista que era una Meravella…. Sabeu de qui es tracta ?

Com cada mes, l’article que publicaré demà, contindrà detallada informació sobre aquest mag, que ha sigut molt important per la història de la màgia…

A més, el Mag Gerard parlarà de la pròxima edició, la Número 9 del Festival Internacional Teatre Màgic, que començarà el pròxim Novembre a Tarragona i La Canonja.

Fins demà… Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard en el seu programa de ràdio.

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more