2016 novembre 02 | offmàgia

Charlie Mag participarà a la Gala Internacional del Congrés de Manresa 2017 !


Cada setmana, des del Congrés de Màgia de Manresa 2017, s’anuncia un nou artista que participarà a uns dels actes que es realitzarà al Kursaal de Manresa. Avui Charlie Mag, que serà un dels artistes de la Gala Internacional “Los Ilusionistas” que es representarà els dies 1 i 2 de Juliol 2017.

Charlie Mag és especialista en manipulació i màgia amb coloms. És dinàmic i ha sabut portar els clàssics als nostres temps… Per tant, és un orgull per l’organització, que participi en el Congrés de Manresa !

Ha actuat a tot el món i ha estat reconegut pel seu art: Ha guanyat el Premio Nacional de Manipulación a La Coruña (2010), Premi Nacional de Manipulació a París (Francia) (2010), Premio de Oro “Les Anneaux Magiques” a Suïssa (2011), Campió d’Europa de Magia General a la FISM (Fédération Internationale des Sociétés Magiques) a Blackpool (Inglaterra) (2011), ha presentat el seu número al Campionat Mundial de Magia FISM a Anglaterra (2012).

Ha participat en el prestigiós programa francès de televisió “Le Plus Grand Cabaret du Monde”.

Mireu el seu número, amb una cuidada manipulació i sorprenents aparicions de coloms. Es tracta del document de la seva aparició en el festival i programa de televisió “Les Mandrakes d’Or”, emès a la televisió francesa, on va rebre, l’any 2013, el Mandrake d’Or.

https://www.youtube.com/watch?v=rO3WPeTwrfA

Al Congrés Màgic Nacional de Manresa 2017, tindrem l’oportunitat de veure en directe a l’artista que l’actor francès Alain Delon, ha dit d’éll: “¨Quedaràs sorprès, realment sorprès: Charlie Mag és un absolut prestidigitador. Si t’agraden els números amb coloms, quedaràs més que satisfet. Felicitats i gràcies Charlie !”

Trobaràs més informació sobre Charlie Mag, a charliemag.es

Fins divendres, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more