2017 octubre 20 | offmàgia

El Convidat Màgic Isaac Jurado…


La setmana passada, dimarts 10 d’Octubre, Isaac Jurado, va ser el nostre primer Convidat Màgic a les Classes de Màgia d’Escena de l’ACAI-SEI Cercle de Barcelona ! Va acceptar la invitació de venir a parlar sobre màgia amb tots nosaltres. I li estem molt agraïts !

És una idea que vaig tenir aquest estiu, quan estava preparant el curs. Vaig pensar que seria molt interessant convidar, els dimarts, cada un o dos mesos, il·lusionistes professionals de la ciutat que podrien compartir amb nosaltres, la seva experiència màgica… Ja que penso que ens mereixem tenir records màgics vinculats a il·lusionistes que tenen molt per explicar…

No es tracta de què el convidat realitzi una conferència, és més aviat una entrevista-col·loqui a la que vingui amb ganes de jugar el joc… I va funcionar !

Isaac Jurado ens va oferir una sessió molt enriquidora. Tots els assistents vam tenir l’oportunitat de preguntar al convidat… Pel que fa a mi, va ser una gran experiència el fet de poder moderar la tertúlia màgica… M’ho vaig passar molt bé !

Ens va parlar de les seves influències: Juan Tamariz, David Williamson, Xavier Mortimer o Derren Brown. Del concepte d’impossibilitar totalment un efecte màgic, de la seva versió de “El Anillo en el Ovillo”, de com va idear i estructurar la gala que va presentar al Congrés de Manresa, d’anècdotes de la seva carrera, dels recursos que té si els jocs pateixen algun contratemps en directe…

Algunes frases que ens va regalar Isaac Jurado

———–

 “El primer libro que leí fueron los coleccionables de Juan Tamariz”

( Es refereix a “El mundo mágico de Juan Tamaríz” )

———–

———–

 “El mejor libro de magia que se ha escrito, de los mejores para mi gusto, es el Kaplan”

———–

———–

 “Casi todos los juegos que yo hago son porque los he necesitado, en un momento dado”

———–

———–

Bon cap de setmana !

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more