2017 octubre 26 | offmàgia

L’enginyós Christoph Borer a La Seca Espai Brossa…

Dimarts passat era Dimarts Màgic a La Seca Espai Brossa. Vam gaudir d’una actuació única exclusiva de l’il·lusionista suís Christoph Borer, que ha visitat, aquesta setmana, Barcelona.

Vam comprovar que la màgia de Christoph Borer és molt enginyosa, nusos viatgers, culleres màgiques, un triler amb gots i aigua molt interessant, un bitllet viatger, clàssics com la carta en el mocador, una endevinació amb un diari impactant, jugant amb el títol del seu espectacle, un joc amb llibres impressionant i molt divertit, un guant màgic que endevina cartes, números que il·lusionen, un pèndol màgic, un joc ambientat en els signes del zodíac, una carta a la llimona molt ben resolta…

Per tant, hem presenciat una altra gran nit de màgia a La Seca Espai Brossa, amb jocs directes, ben presentats, una mescla d’efectes clàssics i idees actuals. L’il·lusionista també inclou al seu repertori jocs mentals amb un clar enfocament de saló. Hem comprovat que Christoph Borer és un gran artista que ens ha ofert un espectacle en un perfecte castellà, i això és tot un èxit, tenint en compte que prové de Suïssa.

Els Dimarts Màgics de La Seca Espai Brossa són sempre sorprenents, ja que ens ofereixen l’oportunitat de veure actuar artistes que mai visiten la ciutat, en actuacions irrepetibles.

Vàrem poder veure un joc amb llibres, de la seva creació, en el qual escenifica la guerra de sexes, una idea molt interessant… Es tracta del joc del següent vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=MVUHGO0-HmQ

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more