2020 gener 29 | offmàgia

Premi Carl Bucheli a Churches !

La setmana passada vaig tenir l’honor de lliurar el Premi Carl Bucheli del curs 2018/2019, va ser una de les millors maneres de cloure la meva etapa com a professor de l’ACAI (que vaig decidir finalitzar el Juliol passat).

El Premi Carl Bucheli 2018/2019 és per a Churches.

A l’acte que es va realitzar al local de l’ACAI, vaig agrair que m’hagin demanat lliurar-li el premi, vaig explicar el sistema de puntuació pel fet de les col·laboracions periòdiques a classe, a les gales, al Concert Màgic…

Churches va ser qui va aconseguir màxima puntuació.

Un cop sabut qui havia tingut màxima puntuació, el Juliol passat, vaig escriure les següents paraules, per que consti la gran tasca realitzada per aquest gran il·lusionista, que tinc l’honor de conèixer i de compartir afició fora i dalt dels escenaris. Gràcies Churches i Felicitats !

“Pel seu compromís amb la classe, aportant màgia o comentaris, quasi cada setmana i per tant, aconseguint la màxima puntuació. Pel seu bagatge i coneixements de la Cultura Màgica, cultura entesa com a llegida, aplicada, social i d’experiència. Pel seu coneixement escènic, pel que fa a la Màgia de Saló. Per la seva saviesa, per les seves idees clares, per la seva autocrítica. Pel seu gran ajut i implicació, pel que fa als projectes realitzats, des de la classe. Pels seus bons consells i la seva generositat envers els seus confrares il·lusionistes.

Barcelona. 09/Juliol/2019.”

A continuació, torno a publicar el tràiler del Concert Màgic que vam representar el juny passat… Hi podreu veure en Churches realitzant efectes màgics visuals, acompanyat de músics en directe !

https://www.youtube.com/watch?v=bTtRrGOvixA

Fins divendres, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

read more